Wie is Gary Douglas?

Oprichter van Access Consciousness, best-selling auteur, internationale gastspreker en veelvuldig gevraagde facilitator. Gary Douglas staat bekend om zijn intensiteit van gewaarzijn en zijn onvoorstelbare capaciteit om mensen te faciliteren zodat zij ‘weten dat zij weten’. Hij kiest ervoor om bewustzijn te belichamen in alles wat hij doet, met als resultaat dat het anderen inspireert om te kiezen voor meer bewustzijn.

 

Gary kwam met een buitengewoon niveau van bewustzijn in een Amerikaanse Midwest middelklasse ‘witte’ familie en hij had een ‘Leave it to Beaver’ (Amerikaanse televisieserie uit die tijd die over een zogenaamde ideale Amerikaanse familie ging) kindertijd.

 

Hij heeft een andere kijk op het leven en al vanaf dat hij zes jaar oud was realiseerde hij zich dat hij zo anders was dan de meeste mensen die hij kende. Hij werd zich bewust van dit verschil doordat hij zag hoe mensen hun levens creëerde, en dat dat niet ging over vreugde en mogelijkheden – het ging altijd over de verkeerheid van alles. Gary wist dat er meer moest zijn dan deze realiteit te bieden had, omdat het allemaal niets te maken had met magie, vreugde of uitbreiding. Dus begon hij al op jonge leeftijd te zoeken naar een dieper gewaarzijn van de mysteries van het leven. Op dat pad ontdekte hij een nieuwe weg, een weg die verandering zou creëren in de wereld en in het leven van mensen. Hij kwam erachter dat magie overal om ons heen is, dat het iets is wat wij zelf creëren, het is bewustzijn. Hij herkende dat de capaciteit om meer gewaar te zijn en meer bewust een gift is voor ieder persoon, als ze dat zouden willen kiezen.

In de loop der tijd herkende hij dat het geschenk dat hij was een intensiteit van gewaarzijn was en zijn capaciteit om mensen uit te nodigen tot meer bewustzijn en om te herkennen dat alles mogelijk is en niets onmogelijk. Zijn geschenk is de mogelijkheid om naar het leven, het universum en het bewustzijn te kijken dat wij allemaal zijn, alsook naar de mogelijkheden die daar een intrinsiek onderdeel van zijn, vanuit een ruimte die nog nooit iemand gekozen had.

Het bekrachtigen van mensen om andere mogelijkheden te zien

Gary is een internationaal erkend bewustzijnsleider geworden in het veranderen van levens en het creëren van andere keuzes – bereid om mensen te bekrachtigen om andere mogelijkheden te zien en om ze te laten herkennen wat werkelijk mogelijk is voor hen. Gary is wereldwijd erkend voor zijn unieke perspectief op persoonlijke transformatie, die anders is dan wat dan ook in de wereld. Hij is niet verbonden aan welke specifieke religie of traditie ook. Door middel van zijn schrijven en workshops heeft hij processen en hulpmiddelen gegeven die vreugde, gemak en de glorie van het leven brengen,  en een magie van geluk dat zich uitbreidt naar meer gewaarzijn, vreugde en overvloed. Zijn simpele maar diepgaande leringen hebben ontelbaar veel mensen gefaciliteerd over de hele wereld om te ‘weten dat zij weten’en om zich te realiseren dat zij kunnen kiezen waarvan zij zich nooit gerealiseerd hadden dat zij dat konden kiezen.

In de kern van zijn leringen ligt de transformatie van bewustzijn.

Nadat hij onderkende dat een groter bewustzijn in mensen de richting van hun leven en de toekomst van de planeet konden veranderen, is de creatie en uitbreiding van Access Consciousness door Gary voornamelijk geleid door één vraag: “Wat kan ik doen om deze wereld te helpen?”.

Hij blijft anderen inspireren, hij isBars®Training de uitnodiging over de hele wereld tot het gewaarzijn van een andere mogelijkheid en het maken van een immense bijdrage aan de planeet. Hij faciliteert mensen om ze te laten weten dat zij de bron zijn voor het creëren van de verandering die zij verlangen en om een leven te creëren dat verder gaat dan de beperkingen waarvan de rest van de wereld denkt dat dat belangrijk is. Hij ziet dat als een essentieel onderdeel om een toekomst te creëren die grotere mogelijkheden in zich heeft voor iedereen alsook voor de planeet. Dat is een prioriteit, niet alleen voor persoonlijk geluk maar ook om de geweldadige endemische conflicten op onze planeet te beëindigen en een andere wereld te creëren. Als genoeg mensen kiezen om meer gewaar en meer bewust te zijn, dan zullen zij de mogelijkheden beginnen te zien van wat er beschikbaar is voor hun en veranderen wat er op deze planeet aan de gang is.

 

Terug naar Access Bars®   KLIK HIER

 

 Access Bars® leren? KLIK HIER

 

Meer info over ACCESS CONSCIOUSNESS®

https://nld.accessconsciousness.eu/access-consciousness/