ACCESS BARS®

Access Consciousness® heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd

ACCESS BARS®.

Access Consciousness® is enorm grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

Deze punten bevatten de elektrische lading van alle ideeën, overtollige gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen afgezien van wat je cognitief weet.
Access Bars wordt weleens vergeleken met het ontladen van een Batterij of het defragmenteren van een computer.

Hoeveel bestanden en programma’s staan er wel, maar gebruik je niet of vertragen alleen maar? Jouw hoofd werkt eigenlijk hetzelfde. Hoeveel ruimte, gemak en energie kan je kiezen?

Wat je opruimt, komt niet meer terug in de vorm van herkauwen, nee je krijgt er letterlijk ruimte voor terug. Zo kan jij kiezen wat je wilt kiezen.
Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een heerlijke massage hebt gehad. De verandering in gevoelens, emoties en gedachtes kan je ervaren tot ongeveer 3 weken na het runnen van de BARS.

***
Wat als alles een keuze is en jij nu kiest om meer gemak, plezier en glorie te creëren in je leven?
***

 ***

32 punten op het hoofd die bij lichte aanraking je rust en  verlichting kunnen geven bij oa ;

 - doorbreken belemmerende patronen

- stress in hoofd en lichaam                      - laag zelfbeeld

- niet lekker in je vel zitten                        - overgangs klachten

- burn-out                                             - hoofdpijnen

- depressie                                             - concentratie problemen

- slaapproblemen                                       - examen vrees

- lichamelijke klachten                              - herstel na ziekte

- adhd/add                                                 - angsten

- hypergevoeligheid                              - moeite ontvangen/geven

- .............                                                  - ......................

***

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

***

*

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

*

Het kan bijvoorbeeld zijn dat fysieke klachten verbeteren, maar ook andere gebieden in je leven kunnen veranderen. Access Bars heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen vele aspecten van het leven te verbeteren zoals onder andere slaap, gezondheid, fysieke klachten, gewicht, angst, stress en nog veel meer.

Elke gedachte, ieder idee, houding, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet vertegenwoordigt de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. Het is een beperkende geloofsovertuiging waardoor je jezelf en de wereld om je heen te kort doet.

In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke  massage hebt gekregen en in het beste geval verandert je leven ten goede en kun jij bewust zien wat het universum je te bieden heeft.

 


***.