Hallo prachtig mens, 

 

Je bent van HARTE welkom om kennis te maken met de bars. Nu met € 25- korting op een 90  minuten sessie. 

Mail met als onderwerp Access Bars met korting  naar energyinmotion@live.nl  om een sessie in te  plannen.

 

Ben je van plan de grote sprong naar bewustzijn te maken en een Bars training te volgen;  het is  natuurlijk heerlijk  alvorens de training te doen een sessie te hebben ervaren...... maar zeker niet nodig..... ook ontvang tijdens de training 2 sessies.

Keuze Creëert...

Wat zou jij dan ECHT kiezen???

Iedereen heeft vele overtuigingen en conclusies die je gelooft en die je weerhouden van het creëren van het leven dat je werkelijk wilt leiden. 

Waarom creëer je jouw leven op basis van andermans wensen en overtuigingen? 

En wat is er voor nodig om je eigen "Grootsheid" te erkennen en daarmee je eigen, echt gewenste, fenomenale leven te creëren en genereren?

Wat als je door verandering jou gezichtspunt, je hele realiteit zou kunnen veranderen? Is het nu dan de tijd om eindelijk geld, levensvreugde, de gezondheid, het lichaam te hebben die je werkelijk wenst?

***

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

***

Dit is geen "positief denken".   Het heeft niets te maken met mantra's of affirmaties. Acces geeft je de kracht en gereedscahppen om je eigen kennis aan te boren en te erkennen. 

Zodat je kunt veranderen wat in je leven niet goed voor je werkt.

Onze beperkingen door   gedachten, overtuigingen en emoties, zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld,   depressie en / of angst etc..  

 

Acces geeft je de mogelijkheid om deze op te lossen.  Goede Acces-gereedschappen die je hiermee kunnen helpen zijn de Acces verbale processen, de Acces body processen, de Acces clearing sessie en de Acces Bars.

 

Dit betekent dat we de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelfsaborterende gedachtepatronen,  dagelijkse stress en onbewuste fouten / programma's blijvend kunnen veranderen.

 

Met het gebruik van de Acces technieken en de Acces "Tools",  kan je jezelf ontwikkelen in iets wat voor de meesten van ons in deze realiteit geheel onbekend is.

Je hebt de keuze om je te ontdoen van alles wat je ervan weerhoudt om gewoon jezelf te zijn.

 

Je zal beginnen te ervaren hoe het is om in je eigen kracht te staan, betere relaties met anderen te hebben en om met meer gemak van  jezelf te houden. 

 

Met het gebruiken van de Acces Consciousness Energie Transformatie technieken kan je leren om je eigen werk, zaken en  en geld op een bewustere manier te creeeren. Jouw verandering zal niet onopgemerkt blijven en doorsijpelen in jouw omgeving.

 

Keuze Creëert....Wat Kies JIJ ? 

 

 

BTW-  187673743B02          KvK- 66533082   h.o.n.v. Energy in Motion