Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS®?

 

Een Access Bars sessie verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.


Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld:

alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over Verdriet, is opgeslagen in de bar “Verdriet”.

Het ontvangen van een Bars sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam, ten goede.

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.


Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

 

 

 

 

VOOR & NA EEN BARS SESSIE  IN KAART GEBRACHT

 

 

 

 

Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien?

 

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte.

 

Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

 

Access Consciousness® geeft je het bewustzijn en gereedschappen om JOUW eigen kennis aan te boren en te erkennen, zodat jij in Eigen Kracht komt te staan!

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties, zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en / of angst..

Access Bars geeft je de mogelijkheid om deze op te lossen.

Dit betekent dat we de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste fouten / programma's blijvend kunnen veranderen.

Je zal beginnen te ervaren hoe het is om in je eigen kracht te staan, betere relaties met anderen te hebben en om met meer gemak van jezelf te houden.


Een nieuw leven met meer plezier, welvaren en waarde wacht op je!


Als alles een keuze is, wat Kies Jij?
Geloof mij niet.....Ervaar het zelf ;)