TSS

De drievoudige sequentie systemen (TSS) is een bijzonder effectief proces van access consciousness dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en je lichaam haalt en je zo bevrijdt uit de loop waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

 

Het is een proces voor emotioneel trauma maar het kan ook heel goed assisteren om fysieke klachten te genezen, vooral als de oorzaak daarvan ligt in traumatische gebeurtenissen waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurt zijn.
Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest zijn zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt.

Je kent ze waarschijnlijk wel mensen die de neiging hebben om steeds weer dezelfde gebeurtenis te vertellen... alsof het gisteren gebeurde, terwijl het in werkelijkheid al jaren, soms al tientallen jaren geleden is.


Misschien herken je het ook wel in je eigen leven. Het is alsof je vastzit in een soort van achtbaan die je steeds weer terug brengt bij die ene bepalende gebeurtenis... terwijl je die nou juist zo graag achter je wilt laten. En dat gaat nou net niet omdat je die gebeurtenis hebt vastgezet in je lichaam.

 

Het body process TSS ontrafelt de "loop", het haalt de gebeurtenissen en emoties die aan elkaar geplakt zijn weer uit elkaar. Dit zodat, het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen.
De energie van het TSS bodyproces ontlaadt de ingrijpende gebeurtenis.


Het proces van de drievoudige sequentie systemen is bedoeld om je lichaam hier weer uit te bevrijden zodat je het ook werkelijk achter je kunt laten.

 

Het is een proces dat op veel manieren en voor veel situaties toegepast kan worden: mensen met PTSS, Fysiek trauma, ongelukken en ingrijpende gebeurtenissen.

 

Na deze training mag je dit proces toepassen in jouw praktijk. Je ontvangt tevens een officieel certificaat.

 

Geen vooropleiding nodig; Iedereen is van Harte Welkom!

 

Investering : € 85,- (los)
2 bodyprocessen op één dag € 150,-

Zelf een Body Process leren?

 

 ~ vrijdag 29 april~

MTVSS


TSS

 

 Je ontvangt aan het einde van de dag  een officieel certificaat

 

 

MTVSS

TSS

Cellulair Memory