TSS of Drugs Induced Scenarios, Perfectionism and Insanity.

Access TSS of Drug Induced Scenarios and Perfectionism and insanity proces zorgt ervoor dat je alle gevolgen van drug als ook medicatie, antibiotica en/of alcohol wat je in je lichaam hebt opgeslagen loslaat.

 

Het process heeft invloed op alles wat  met de gevolgen van medicijngebruik of drugs en andere verslavingen die opgesloten zijn geraakt in het lichaam.

En wat te denken van perfectionisme dat je als drugs gebruikt of depressie of welk ander probleem? Het zoeken naar perfectie is een TSS. (drievoudige sequentie systeem)


Wanneer je drugs gebruikt komt je geest even in een rustigere tijd terecht. Tot de drugs zijn uitgewerkt. Dan komt de realiteit erbij terug en de nieuwe “bewoners”.

Drugs is een kalmeerder voor prikkels. Je bent dan tijdelijk minder gewaar en bijv. kunstenaars zeggen dan dat ze meer creatief zijn.

Wellicht zijn het de entiteiten die onder invloed van drugs meer het werk mogen doen?

 

Na de drugs voelen de meeste mensen zich minder goed, dat maakt dat ze meer en sneller weer opnieuw onder invloed willen raken om hun gewaarzijn van al die gedachtes en gevoelens van anderen buiten te sluiten, wat het een enorme uitdaging maakt om van deze drugs af te blijven.

 

En wat brengen die nieuwe “bewoners”allemaal mee waar jij last van hebt?


Als je besluit los te komen van jouw drugs of choice is dit een mooi zacht proces. Zeer breed inzetbaar overal waar het lichaam niet functioneert zoals bedoeld.