Cellular Memory

Genezing op celniveau


Cellular memory is een hands-on lichaamsproces van Access Consciousness. Het wordt gebruikt om het geheugen van de lichaamsscellen terug te draaien. Daardoor kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden.
Het is een krachtig dynamisch proces wat schijnbare wonderen creëert, en het lichaam toelaat ervoor te kiezen om te helen. Het is ook zeer krachtig wanneer het op dieren wordt toegepast.

 

Heb jij klachten die maar niet overgaan?

Is er een deel van je lichaam dat telkens weer op een negatieve manier aandacht vraagt? Heb je een blessure opgelopen, of is er sprake van inwendig of uitwendig littekenweefsel? Dan kan Cellular Memory verbetering bieden.
Alles wat je in je leven meemaakt, wordt opgeslagen in het geheugen van jouw lichaam. Het is net als een harde schijf van een pc, waarop je informatie opslaat. Deze informatie nestelt zich in de cellen en van daaruit heeft het invloed op hoe jouw lichaam zich gedraagt en hoe het reageert op bepaalde situaties. Wanneer je het cellulaire geheugen (de harde schijf) de kans geeft zichzelf op te schonen, komt er ruimte voor nieuwe ervaringen.


Wanneer het lichaam door bv een ongeluk een fysiek trauma oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd. Hierdoor veranderd de werking van de cellen en werken deze niet meer optimaal.


Door het body process Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden opgeschoond, en herinneren ze zich weer hun oorspronkelijke functie.

Wanneer Cellular Memory toepassen?
• Fysieke trauma’s
• Littekenweefsel
• Blessure
• Elke andere lokale lichamelijke klacht
• Transformeren van pijn en trauma
• Lichaam de kans geven om te helen.

 

Dit proces wordt aangeboden in sessies van 60 minuten. Het is tevens een prachtige te combineren met bars voor een nog grotere bijdrage voor jou en jouw lichaam.

Zelf dit wonderlijke proces leren?

 

Cellular Memory & MTVSS

 ~ zondag 20 februari ~

EDE


Tijdens deze class ontvang jezelf dit bodyproces en geef jezelf ook het proces aan de ander.
Dit kan op een ochtend of middag. Duur minimaal 3 uur & inclusief officieel certificaat.
Investering : € 85,-


In combinatie met ander bodyproces op dezelfde dag inclusief lunch.  €150,- voor de hele dag en beide processen.


Na deze class kun je het toepassen op jouzelf & sessies geven, privé of in jouw praktijk.