Access Bars® en Burn out

Access Bars® sessie ontvangen bij Burn Out klachten is een grote aanrader. Waarom?De te volle "harde schijf" wordt tijdens een sessie ontlaadt. 

Hoe werken de Bars®?
Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

 

 

"" Ik voel mezelf na een jaar van ziek thuis zijn lichter, vrolijker, positiever en ga met minder pijn door het leven... How does it get any better than this? "

Linda 


Wat voor grote bijdrage kan Access Bars® voor jou zijn?
Wanneer je je harde schijf opschoont kun je je voorstellen dat er meer ruimte is voor alle andere programma’s die op je harde schijf draaien.

Hierdoor ontstaat  ook weer meer ruimte,  rust en overzicht, zowel in hoofd als lichaam. 

 

Voor wie kan een bars sessie nog meer een bijdrage zijn, naast dat het sowieso heerlijk ontspannend is om te ontvangen …

Wanneer er klachten zijn zoals;

Stress
Angst- en paniekaanvallen
Depressie
Burn-out
Onzekerheid
Slapeloosheid
Concentratiegebrek
Examenstress
ADD/ADHD klachten
Zwangerschapsklachten
Epilepsie
Hersenbloeding
…….

 

Eigenlijk bij alles, tenzij je er niet voor kiest om meer Ease Joy Glory in jouw leven te willen...  Er zijn geen contra indicaties

 

Zelf deze wonderlijke techniek leren in ééndaagse training?

Of Eerst een sessie met kennismakings korting boeken?

 

~

 

~   Keuze Creëert, Wat Kies JIJ?    ~ 

 

Meer info of aanmelden: CONTACT

~