Awakening The Illuminated Heart

4daagse training door Anicha Vos

The Head Divides, the Heart Unites

Hoe magisch is jouw leven als je je brein werkelijk met je hart verbindt en vanuit dat bewustzijn waarneemt en creëert?

Vanuit dat gewaarzijn is je lichaam en deze wereld een waardevolle, veilige plek om te zijn. Als oneindig wezen, wat zou je werkelijk creëren?

 

Anicha Vos is opgeleid door Drunvalo Melchizedek om deze workshop door te geven. Drunvalo heeft the School of Remembering opgericht.
Anicha is zeer dankbaar dat ze deze informatie door mag geven.

 

"Het is iedere keer een groot feest, een warm bad!!!! Vooral het herinneren van de mogelijkheden die we werkelijk hebben en het belichamen van de waardes die we werkelijk zijn".

 

Workshop | Awakening the Illuminated Heart


De workshop heeft als doel je te laten ervaren wat je natuurlijke staat van zijn is en hoe je je er ieder moment mee kunt verbinden.

Deze hartverwarmende 4-daagse workshop is ontworpen door Drunvalo Melchizedec, bekend van de boeken: Leven in je Hart en De Heilige Geometrie van de Schepping. Drunvalo heeft Anicha erkend om de ervaring en de kennis door te geven en is door hem getraind.
Wat je leert is de schoonheid te ontdekken van het moment, te genieten en te ontspannen juist ook op die momenten die niet vanzelfsprekend lijken.

Ben je er aan toe om te leven vanuit een staat van vertrouwen, vrede en overvloed?
Je kent vast momenten dat je in de flow bent en je gelukkig, betrokken en verbonden voelt. Dit kan veranderen in onrust, door het niet accepteren van een gevoel of een situatie door bepaalde overtuigingen.

Mind
Vanuit je mind creëer je een gepolariseerde werkelijkheid, waarin dat wat je wilt tegenover dat wat je niet wilt staat. Hierdoor schiet je in overlevingsmechanismes zoals verdedigen, vluchten, vechten en bevriezen, wat stress oplevert en chronisch kan worden.

Hoe meer je vast wil houden aan het genot, plezier en voldoening van voorbijgaande aard, hoe meer je ook het tegengestelde ervaart. Als je iets absoluut niet wilt, zal je het juist daardoor aantrekken. Vanuit eenheid creëer je een realiteit die dit overstijgt.

Leven
Je neemt eenheid waar vanuit je Hart en dit creëert een werkelijkheid zonder schaduwkant.
Hoe minder je de noodzaak voelt om te vergelijken, te grijpen, of weg te duwen, hoe meer je in een flow leeft waarin verwondering, plezier, voldoening, creativiteit, verbondenheid jouw realiteit vormen.

Heel
Soms lijkt eenheid en heelheid niet aanwezig te zijn, omdat lichamelijke, emotionele en/of psychische intensiteit aandacht vragen. Leer hoe je, ook als het moeilijk wordt, in het weten kan blijven, waardoor schijnbare beperkingen mogelijkheden worden.

Schoonheid
Als je geen behoefte meer hebt om te grijpen of weg te duwen en je jezelf kunt accepteren zoals je bent, dan worden de oordelen en identificaties ontmanteld en is er helderheid, openheid en rust.

*Deze tools komen van oorsprong uit verschillende tradities en zijn wetenschappelijk onderzocht en bewezen door o.a. HeartMath van Stanford University.

Opbouw workshop:
Dag 1: intenties, verbinden, herinneren en oefenen
Dag 2: ’s ochtends; wat is healing en wanneer gebeurd het?
s' middags healing; de weg vrij maken om in het Hart te kunnen komen
Dag 3 en 4: activaties, meditaties en afsluiting

Intentie:
• We creëren gezamenlijk een ontspannen sfeer vanuit oorspronkelijke waarden, waardoor het makkelijk is om je te verbinden en in je Hart te gaan.
• We herinneren ons wie we wezenlijk zijn door inzichten van Hermes uit het oude Griekenland en de geometrie van de schepping, zoals the Flower of Life.
• Stap voor stap worden de tools gegeven om gebalanceerd, energiek, in verbinding en met een lach door het leven te gaan :))
• Oefeningen uit de ‘Boeddhistische Witte Tantra’, om de oorspronkelijke natuur in jezelf en in anderen te zien.
• Herinner hoe chakra’s (energiecentra) in je lichaam werken en hoe je ze goed kunt laten functioneren, dit helpt om je gezondheid optimaal te houden.
• Iedere persoon krijgt een diepgaande soundhealing op Hartsniveau, waardoor oude trauma’s getransformeerd kunnen worden.
• Sufi dans en Sufi Blessing die je direct in je Hart brengen.
• Blue School meditaties om met gemak toegang te krijgen tot de subtiele wereld van het hart, verbreden je horizon.
• Het herstellen van de 8 Prana Buizen rond je hoofd, dit zijn zenders en ontvangers. Dit versterkt intuïtie, balans en helderheid, waardoor je makkelijker in je hart kan komen en blijven. Hiervanuit neem je dit krachtige en subtiele bewustzijn waar.
• We verbinden de pijnappelklier met de plek van eenheid, the Tiny Space of the Heart. Hierdoor ontstaat de Halo, het gouden licht om je hoofd.
• Je leert, verjongende, orgastische energie te activeren door een prana ademhaling die de diepere verbinding met je buikgebied, de aarde en de hemel hersteld.
• Dansen in het donker, zien in het donker.
• De Unitybreath. Met deze eeuwenoude techniek verbind je je met de aarde en de zon (en/of de centrale zon) en breng je jezelf in een staat die nodig is om de “Tiny Space” van je Hart binnen te kunnen gaan.
• We herinneren ons de toegang tot de Akasha bibliotheek in ‘the Sacred Space of the Heart’. Deze bibliotheek bevat de informatie van alle tijden en gebeurtenissen in dit universum.
• De beweging van het bewustzijn van je hoofd naar de Tiny Space van je Hart. Dit geeft je de kans om vanuit deze magische plek te leven. Het is de bron van al het leven en de mogelijkheid tot ongelimiteerde creatie vanuit dankbaarheid, bliss en eenheid.
• We activeren ons Gouden Merkaba Lichtlichaam vanuit de 'Tiny Space' van je Hart met gemak.

“Mer” betekent contra-roterende velden van Licht, “Ka” betekent Spirit en “Ba” Lichaam. MerKaBa betekent: spirit en lichaam omringd door contra-roterende velden van licht. Het middelpunt van de Merkaba is je perineum.
De Merkaba is een lichtveld dat je een natuurlijke balans geeft, zodat je jouw bewustzijn houdt en je lichaam mee neemt als je door andere staten van bewustzijn gaat. Daardoor hoef je niet steeds opnieuw geboren te worden en te vergeten wat je wist.

• We verbinden ons met het Eenheidsbewustzijnsveld en de aarde- en de zon Merkaba. Dit is behandeld in de laatste workshop van Drunvalo, Cosmic Grace, waarvan Anicha informatie zal delen. (Anicha zal zich afstemmen op wat de groep hierover kan ontvangen)

“If thy Eye be Single, thy whole body will be filled with Light.”
• Hoe integreer je dit in je dagelijkse bestaan?
• We sluiten de workshop af met creëren vanuit de “tiny space” van je Hart.

Anicha heeft naast haar grote gewaarzijn, ook een heerlijke lichte manier om met de energie  van de groep mee te gaan en faciliteert met veel humor lichtheid & a lot of ease joy and glory..

“It is the Heart that contains the original instructions of life, and when the Heart is again in control of a person’s life, life responds with joy and power.” Drunvalo Melchizedek”

“A bright and sacred light shines in our Heart which gives hope to the whole world and to you personally. Ascension can be attained without leaving this world. For a long time we have forgotten that the outer world is merely a reflection of our inner world.”
-Drunvalo Melchizedek

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. Remember, this is not philosophy. This is physics”. – Albert Einstein

"Het is iedere keer een groot feest, een warm bad om dit te mogen doorgeven!! Vooral het herinneren van de mogelijkheden en het belichamen van de kwaliteiten die we werkelijk hebben."
- Anicha Vos


Voor meer info over de training of locatie en verblijf mogelijkheden: CONTACT

 

 

Deze workshop is door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor therapeuten, voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG en BATC. Ook de NVST heeft inmiddels erkenning als scholing gegeven aan een deelneemster. Het KTNO heeft het niveau van de workshop beoordeeld op HBO+ niveau. Wil je de workshop geaccrediteerd krijgen als bijscholing, dan is voor u lezing van alle literatuur verplicht en dient de totale workshop te worden bijgewoond

 

Literatuur betreft de volgende boeken:
De Geometrie van de Schepping, deel 1 en deel 2
Living in the Heart
De Kundalini van de Aarde
The Mayan Ouroboros