Awakening The Illuminated Heart

4daagse training door Anicha Vos

The Head Divides, the Heart Unites

Hoe magisch is jouw leven als je je brein werkelijk met je hart verbindt en vanuit dat bewustzijn waarneemt en creëert?

Vanuit dat gewaarzijn is je lichaam en deze wereld een waardevolle, veilige plek om te zijn. Als oneindig wezen, wat zou je werkelijk creëren?

 

Anicha Vos is opgeleid door Drunvalo Melchizedek om deze workshop door te geven. Drunvalo heeft the School of Remembering opgericht.
Anicha is zeer dankbaar dat ze deze informatie door mag geven.

 

"Het is iedere keer een groot feest, een warm bad!!!! Vooral het herinneren van de mogelijkheden die we werkelijk hebben en het belichamen van de waardes die we werkelijk zijn".

 

Wat staat er op het programma?

*We doen een mooie, diepgaande soundhealing en oefeningen om een essentiële balans tussen het mentale en het emotionele brein en ons fysieke lichaam te bereiken, om toegang te krijgen tot de subtiele wereld van het hart.

*Je leert orgastische, verjongende energie te activeren door een prana ademhaling die de diepere verbinding met de aarde en de hemel hersteld.

*De Eenheidsademhaling is een belangrijke voorbereiding om het fysieke Hart binnen te gaan.

*We herinneren ons de toegang tot de Akasha bibliotheek in ‘the Sacred Space of the Heart’. Deze bibliotheek bevat de informatie van alle tijden en gebeurtenissen in dit universum.

*We gaan in ‘the Tiny Space of the Heart’, waar we ons herinneren vanuit eenheid en bliss creëren.

*We activeren de lichtstralen om ons hoofd en verbinden de pijnappelklier met de plek van eenheid, the Tiny Space of the Heart. Hierdoor ontstaat de Halo.

*We activeren ons Merkaba Lichtlichaam vanuit de Tiny Space of the Heart met gemak. Je herinnert je op een diep niveau dat je een oneindig wezen bent. De Merkaba is het lichtveld dat je een natuurlijke balans geeft, zodat je jouw bewustzijn houdt en je lichaam mee neemt als je door andere staten van bewustzijn gaat.

*We verbinden ons met het Eenheidsbewustzijnsveld en de Aarde- & Zon Merkaba. Dit is de laatste workshop van Drunvalo, Cosmic Grace, waarvan Anicha de belangrijke informatie in deze workshop zal delen.

 

Naast dit alles zal Anicha zich afstemmen op wat de groep nog meer kan ontvangen.

Anicha heeft naast haar grote gewaarzijn, ook een heerlijke lichte manier om met de energie van de groep mee te gaan, en faciliteert met veel humor lichtheid & a lot of ease joy and glory..

 

Deze 4 daagse training zal plaats vinden om een prachtige magische plek in Gelderland, https://www.boerderijdevrijegeest.nl/

Het is mogelijk om de gehele training hier te verblijven :) Grote aanrader..

Voor meer info over de training of locatie en verblijf mogelijkheden: CONTACT


Meer info over de training; http://balancedhearts.com/nl/heart-workshop-2/264/

Of kijk voor het programma op  https://www.facebook.com/events/405398276536270/